EN
Reserveer uw tafel Bekijk het menu

Het Pomphuis

Verfijnde gerechten, geserveerd in een historische parel gelegen aan de haven van Antwerpen. Ervaar een exclusieve culinaire belevenis aan de rand de stad. Waan u in een gesofisticeerde atmosfeer, en laat u verrassen door ons aanbod aan eclectische gerechten met een unieke Pomphuis bereiding.

THE FINAL CURTAIN

Op 30 december verzorgen we onze laatste reguliere dinerservice. Het is een bijzondere gelegenheid om nog een keer van onze gebruikelijke dinerervaring te genieten voordat we sluiten op 31 december na The Final Curtain. We hopen dat u erbij kunt zijn om deze speciale avond met ons te delen.

LEES MEER

DE TOEKOMST VAN HET POMPHUIS

Met spijt delen wij u mee dat Het Pomphuis eind dit jaar voor minimaal vijf jaar de deuren zal sluiten vanwege werkzaamheden aan de Oosterweelverbinding die naast ons pand zullen plaatsvinden. Op 31 december 2023 draaien we onze laatste service.

Lees onze verklaring over de toekomst van ons restaurant.

lees meer

RESTAURANT & BAR

Begeef u in onze historische venue, dewelke functioneerde als pompgebouw voor het nabijgelegen droogdok n°7 tussen 1920 and 1982. Talloze schepen die over de hele wereld vaarden werden onderhouden in dit droogdok, zoals het bekende “Belgenland” van de Red Star Line rederij. Na een lange period van onzekerheid, werd het gebouw heropend in 2002 als een indrukwekkend restaurant & bar.

Prachtig gerenoveerd, pronkt Het Pomphuis met een stijlvol en tijdloos interieur waar we u graag verwelkomen voor lunch en diner of voor een drankje aan onze stijlvolle bar. Neem in de zomer plaats op ons terras en geniet van het adembenemende uitzicht op de haven van Antwerpen.

bekijk het menu
reserveer uw tafel

FINE DINING

Geniet van onze uitzonderlijke keuken, waar onze Chef wereldse smaken combineert met traditionele Franse technieken. Onze à la carte balanceert klassieke gerechten met wereldse aroma's in de unieke stijl van Het Pomphuis. Of kies voor ons drie- of viergangen Degustatiemenu en laat je door ons excellente team van koks onderdompelen in onze kosmopolitische keuken. Kies bij uw diner een fles wijn uit onze uitgebreide wijnkaart, waar we zowel verborgen juweeltjes als bekende klassiekers aanbieden.

bekijk het menu
reserveer uw tafel

MEZZANINE

Neem plaats in de meest exclusieve omgeving op onze semi-private Mezzanine. Geschikt voor groepen van 12 tot 22 personen, is het een onberispelijke setting voor elke gelegenheid. Of u iets wenst te vieren met vrienden en familie, of u tijd wenst te spenderen met collega’s, we zullen steeds u en uw gasten verwennen met superieure hospitality en verrukkelijke gerechten.

Onze Chef heeft zorgvuldig menu’s samengesteld in de kenmerkende stijl van Het Pomphuis, exclusief voor de Mezzanine. Kies uit een drie of viergangen menu of stel uw eigen menu samen uit onze à la carte. Dineren op de Mezzanine van Het Pomphuis is private dining van een ander niveau.

Reserveren

Tot 8 personen kan u een online reservatie maken. Gelieve eventuele opmerkingen of speciale wensen te melden bij uw reservatie. Vanaf 9 personen vragen wij u telefonisch +32 3 770 86 25 en via e-mail info@hetpomphuis.be te reserveren. Vanaf 12 personen zijn er groepsvoorwaarden van toepassing.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Het Pomphuis en van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.

Praktische informatie
Honden zijn welkom op het terras.

Gelieve ons op voorhand te te melden indien u vergezeld bent van een rolstoel of een kinderwagen, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Bij een reservatie op het terras, voorzien we steeds een tafel binnen.

Groepen & Mezzanine

We ontvangen graag groepen tot 30 personen in het restaurant en tot 22 personen op onze Mezzanine. Dit kan voor lunch en diner en zowel binnen als op het terras. Op zaterdag zijn groepen tot 22 personen mogelijk. Groepsreservaties dienen minstens drie dagen op voorhand te worden gemaakt, telefonisch +32 3 770 86 25 en via e-mail info@hetpomphuis.be.

Volg ons op Social Media

Ontdek onze Instagram